Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (2.53 secunde)
cheltuirea nelegala a unor fonduri publice La fel de revoltat s-a declarat si Valentin Chiata, directorul Directiei Tehnice din CJ Dolj, care are atributii si raspunde pentru alt domeniu auditat.
Deputatul PD Valentin Iliescu, membru in Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea Codului electoral, a declarat ca propunerea legislativa privind Codul electoral va trebui finalizata pana la 31 octombrie 2006.
In anul 1803, dupa ce a baut din apa Borsecului, Valentin Gunther din Viena s-a vindecat de o boala care la vremea aceea era considerata incurabila.
- In anul 1982, pe 12 iulie, cosmonautii sovietici Gheorgii Beregovoi si Valentin Lebedev au observat un obiect in forma de picatura pe ecranul monitorului de pe Saliut-7.
Vizita de ieri a ministrului Administratiei si Internelor, insotit de chestorul Dan Valentin Fatuloiu, seful Politiei Romane, a avut printre altele si rolul de a mai salva cat se mai poate din ceea ce se prefigureaza a fi cel mai prost sezon din ultimul timp.
Liberalul Teodor Melescanu a subliniat importanta pasapoartelor diplomatice, in vreme ce senatorul PRM Valentin Dinescu i-a atras atentia democratului ca este nevoie ca diplomatul sa mearga "umar la umar" cu familia in unele deplasari externe.
Valentin Parnic este noul manager al Muzeului Dunarii de Jos, dupa ce fostul manager, Marian Neagu, a iesit la pensie.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
Statul insa poate sa cumpere la orice pret", a explicat Valentin Bulumaci, directorul adjunct al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Este vorba de vicepresedintii Gavril Popescu, Valentin Neamt si Caius Parpala. Acesta din urma este cotat cu sansele cele mai mari, chiar daca in anul 2000 a parasit PNL pentru a trece la PSD.
Cat despre departamentul Afaceri Globale, acesta urmeaza sa fie comasat cu Diplomatia Publica, in coordonarea secretarului de stat Valentin Naumescu, membru PNL din 1993.
Deficit de peste 200 de posturi Secretarul Senatului, Puskas Valentin Zoltan (UDMR), a spus ca Uniunea va vota acest proiect de buget.
Astfel, Marian Oprisan a anutat ieri-dimineata ca-l va da in judecata pe consilierul judetean liberal Eduard Lambrino, "pentru uzurpare de calitati oficiale", dar si pe subprefectul liberal Dragos Mircea Valentin, pentru ca a semnat un act potrivit caruia decizia de eliberare din functie ar fi legala.
Valentin Chiata, directorul Directiei Tehnice din cadrul Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca motivul pentru care nu a fost demarata vanzarea spatiilor este acela ca pana in prezent nu au fost stabilite preturile de vanzare a acestora.
Din grup mai fac parte deputatul Claudius Zaharia, Mircea Andrei - membru al Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, consilierii generali Florin Bumbas, Mioara Ciuca, Romeo Ilie, Valentin Mircea, Mioara Radu, precum si fostii secretari de stat Flavius Baias si Adrian Miroiu.
"L-am invitat pe ministrul Codrut ßeres sa participe la sedinta grupului PD de la Camera Deputatilor pentru a lamuri mai multe probleme ale Ministerului Economiei si Comertului", a declarat deputatul PD Valentin Iliescu.
Printre candidatii la aceste functii ii regasim pe Vasile Bran (Brasov), Costica Canacheu (deputat), Dan Carlan (senator), Anca Constantinescu (deputat), Dorin Florea (primarului municipiului Targu Mures), Valentin Iliescu (deputat), Dorel Jurcan (senator), Mircea Man (deputat), Dumitru Moinescu (Constanta), Maria Petre (senator), Mircea Nicu Toader (secretar de stat MAI), Elena Gabriela Udrea (fost consilier prezidential), Darius Valcov (primarul orasului Slatina).
Vicepresedintele liberal Teodor Melescanu a anuntat ca la Caras Severin a fost desemnat deputatul Valentin Bosneag, la Botosani - subsecretarul de stat Gheorghe Ciubotaru;
Potrivit unui alt amendament, propus de senatorii PRM Gheorghe Funar si Valentin Dinescu si votat de comisie, "este interzis ca personalul ANI sa-si exprime public opinia cu privire la cauzele aflate pe rolul Agentiei".
Liderul PC, Dan Voiculescu (Felix), va prezida Comisia de ancheta a parlamentului pentru investigarea faptelor sefului statului, iar Norica Nicolai (PNL), Florin Iordache (PSD), Mate Andras (UDMR) si Valentin Dinescu (PRM) vor fi vicepresedintii comisiei.
google-analytics.com